Gebruikerslogin

Nieuws

Bedankt voor de fijne samenwerking !

Gepost op 9 Juni door sara.defreyne

Op 1 juli 2020 houdt het LMN op te bestaan, aangezien de LMN’s vanaf dan niet langer gesubsidieerd worden vanuit de Vlaamse Overheid (wegens de hervorming van de eerste lijn naar de eerstelijnszones).

 

 

Deze website wordt dan ook niet meer bijgewerkt vanaf 1 juli 2020 en afgesloten op 31 augustus 2020.

Wereldnierdag 12 maart 2020

Gepost op 9 Maart door sara.defreyne

World Kidney Day

Op 12 maart 2020 is het weer World Kidney Day (WKD). In 2020 is het internationale thema: ‘Preventie en opsporing van nierziekten en goede toegang tot de zorg’.
Het doel van de internationale WKD campagne 2020 is om bewustzijn te creëren voor het hoge aantal en toenemend aantal mensen met een nierziekte wereldwijd en de noodzaak van maatregelen voor preventie van nierziekte en vroege opsporing en behandeling.

vacature Stafmedewerker eerstelijnszone

Gepost op 30 Januari door sofie.corteel

De stafmedewerker Eerstelijnszone (ELZ) Westkust & Polder realiseert een kwalitatieve en klantgerichte dienstverlening en dit volgens de missie, visie en opdrachten van de eerstelijnszone zoals beschreven in het beleidsplan en volgens de verwachtingen vanuit het Vlaamse decreet. Hij/zij is verantwoordelijk voor de uitvoering van het beleidsplan van de eerstelijnszone: van strategische analyse tot implementatie van concrete acties.

Symposium 'Sterker in de zorg'

Gepost op 20 December door sven.pieters

Op donderdag 26 september organiseerden we voor het 2de jaar op rij ons provinciaal symposium ‘Sterker in de zorg’. Maar liefst 120 participanten waren aanwezig voor de workshops: update diabetesmedicatie, omgaan met kritiek van familie, veerkracht en morele stress, e-health stand van zaken en omgaan met iemand die verslaafd is. Afsluiten deden we met een verassings-act waar de lachspieren nog even werden aangesproken. Als laatste kregen alle deelnemers nog een ‘Doppler’ eco-waterfles cadeau.

SOKA

Gepost op 13 Januari door sven.pieters

Alle partners betrokken binnen zorg en welzijn werden afgelopen jaar ingeput in de sociale kaart, waardoor deze up-to-date is en zo goed is als klaar voor gebruik. In 2020 zal worden ingezet op het verspreiden van de sociale kaart als online tool, alsook zal de werking ervan worden toegelicht aan alle betrokken partners. De lay-out wordt nog aangepast vooraleer deze wordt gefinaliseerd. Alvast veel meer hierover in de nabije toekomst.

 

Pagina's