Gebruikerslogin

Nieuws

Definitieve goedkeuring van de Eerstelijnszones

Gepost op 28 Juni door sara.defreyne

Op 19 juni 2018 ontvingen we een brief van de Vlaamse Overheid omtrent de beslissingen rond de indeling van de eerstelijnszones.

Binnen onze regio waren de gemeenten Ingelmunster, Izegem, Lendelede en Diksmuide nog niet ingedeeld.

Op advies van de stuurgroep 'Reorganisatie van de eerstelijnszorg in Vlaanderen' besliste de Vlaamse Regering dat Ingelmunster, Izegem en Lendelede ingedeeld worden bij de eerstelijnszone regio Tielt, en dat Diksmuide wordt ingedeeld bij de eerstelijnszone regio Veurne.

De brieven omtrent deze beslissing kan u HIER terugvinden (bij bestanden).

 

Kick-offs in de Eerstelijnszones

Met de kick-offs die in april, mei en juni hebben plaatsgevonden, zijn de eerstelijnszones effectief van start gegaan.

Het veranderteam wordt samengesteld en zal in de komende maanden de veranderfora van het najaar voorbereiden. Meer uitleg over wat het veranderteam en veranderforum is, vindt u HIER terug.

 

Graag willen wij u warm maken om te participeren in het veranderforum van uw eerstelijnszone. Ook lanceren wij een oproep voor ideeën / suggesties om elke eerstelijnszone een originele naam te geven. We zijn op zoek naar een naam die iets zegt over waar de zone ligt, die makkelijk uitspreekbaar is en die niet te lang is (16 lettertekens). 

 

Uw kandidatuur voor het veranderforum / suggesties voor de naam, kan u doorgeven via info@lmn-cwv.be en info@sel-mwvl.be