Gebruikerslogin

Updates

Roche Symposium 5/05: 'evoluties binnen DT2'

Gepost op 13 Februari door sara.defreyne

Op 5 mei 2018 organiseert het Roche Diabetes Care Team in de regio Gent een symposium over de 'evoluties binnen diabetes type 2'. Hetzelfde symposium zal ook plaatsvinden op 28 april in de regio van Lier.

 

Roche zal daar de allernieuwste oplossingen voorstellen. Nadien wordt er door Dr. Nobels dieper ingegaan op de nieuwigheden binnen de behandeling van diabetes type twee.

Schrijf deze datum alvast in uw agenda, het programma volgt later.

Eetexpert: basistraining eet- en gewichtsproblemen

Gepost op 13 Februari door sara.defreyne

Je wil je graag toeleggen op de aanpak van eet- en gewichtsproblemen, maar mist hiervoor handvatten om aan de slag te gaan? Eetexpert organiseert in juni een tweedaagse basistraining rond eet- en gewichtsproblemen. Je kan je inschrijven voor één van beide dagen, of meteen profiteren van de volledige training (gelieve je wel voor elk van beide dagen afzonderlijk in te schrijven via de bijhorende inschrijvingslink). Eetexpert biedt hierbij ook toegang aan tot ondersteunende e-learnings. 

Symposium SVHG 'het effect van medicatie op moedermelk'

Gepost op 9 Februari door sara.defreyne

Solidariteit voor het Gezin nodigt op donderdagavond 29 maart Dr. Prof. Thomas Hale uit voor een lezing omtrent het effect van medicatie op moedermelk. Deze gaat door op de campus van de Vrije Universiteit Brussel.

 

Zoals u wellicht weet, voert Dr. Hale al jarenlang onderzoek naar medicatie en borstvoeding aan de Texas Tech University School of Medicine. Hij is onder meer auteur van de bestseller Medications and Mothers’ Milk.

Het boek is dé referentie in de sector over het effect van medicatie op moedermelk.

 

Boek 'leven met diabetes type 2'

Gepost op 31 Januari door sara.defreyne

Samen met uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts bracht de Diabetes Liga een nieuw boek op de markt: 'Leven met diabetes type 2'.

 

Een boek waarin je als patiënt meer te weten komt over voeding, beweging, diabetesmedicatie, controle ...

Dit boek biedt naast wetenschappelijke en medische informatie ook nuttige wegwijzers en praktische tips voor een succesvolle dagelijkse zorg.

 

Pagina's