Gebruikerslogin

Updates

Train The Trainer MFO CNI voor arts / apotheker op 27/03 te Roeselare

Gepost op 17 Januari door sara.defreyne

De komende weken organiseert Domus Medica op verschillende plaatsen in Vlaanderen gratis vormingen over Medische-Farmaceutisch Overleg (MFO) diabetes, CNI, DOAC en TNF-remmers.

Na de opleiding kan de huisarts en/of apotheker dit MFO in de LOK of kring brengen en kan de LOK of kring een subsidie aanvragen tot 2500 euro.

De huisartsen/apothekers krijgen alle materiaal ter beschikking en Domus Medica helpt de LOK of kring met de subsidie-aanvraag.

 

Weekends voorjaar 2019 van Vzw Saying Goodbye

Gepost op 22 November door sara.defreyne

Vzw Saying Goodbye wil zich als vereniging inzetten voor kinderen, jongeren en volwassenen die recentelijk of langer geleden geconfronteerd werden met het verlies van een dierbare.

Jaarlijks organiseren zij hiervoor allerhande activiteiten waarbij lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten in een open, vriendelijke en ongedwongen sfeer.

 

De inschrijvingen voor de rouwweekends van het voorjaar 2019, zijn volop van start.

www.mantelzorgers.be

Gepost op 22 November door sara.defreyne

Mantelzorg is geen modewoord. De term bestaat reeds vele jaren, maar is helaas nog te onbekend. Zowel bij de vele mantelzorgers als bij professionelen. Mantelzorgers weten vaak zelf niet dat ze mantelzorger zijn.

Daar wil het Vlaams Expertisepunt Mantelzorg graag verandering in brengen.

 

Combi-dag éénlijn.be zaterdag 15/12 te Roeselare

Gepost op 19 November door sara.defreyne

Op zaterdag 15/12 organiseert éénlijn.be een Combi-dag te Roeselare, over "Efficiënt gebruik maken van eGezondheidsdiensten".

Deze zal plaatsvinden in Syntra Roeselare: Oostnieuwkerksesteenweg 111, 8800 Roeselare.

 

Er is een programma voorzien voor zowel huisartsen, apothekers, tandartsen als eerstelijnszorgverstrekkers zonder softwarepakket.

De uitnodiging kan u HIER terugvinden.

 

Pagina's