Gebruikerslogin

Updates

22ste diabetessymposium & Leefstijlbeurs - 7/11 en 8/11

Gepost op 21 Oktober door sara.defreyne

De NVKVV organiseert in samenwerking met tal van andere partners op donderdag 7 en vrijdag 8 november 2019 hun 22ste ‘Diabetessymposium & Leefstijlbeurs’

 

Ze bieden een toekomstgericht programma met deskundige sprekers uit de verschillende diabetescentra in Vlaanderen, evenals een spreekster die overvliegt uit Boston!  Ze richten zich op “persoonsgerichte zorg” en wie kan daar beter over praten dan de persoon zelf en de familie van persoon met DM, dus geven ze het woord aan “ervaringsdeskundigen”.  Ook de ambassadeur(s) van het Novo Nordisk Cyclo-team zullen op donderdag gans de namiddag aanwezig zijn. Vanaf 16u15 mogen jullie patiënten ook hun getuigenis samen met jullie bijwonen.  Nodig jullie patiënten dan ook uit. Jongeren kunnen daar van gedachten wisselen over sporten, voeding e.a. samen met de renners. Voor de ouders zijn de infosessies op de leefstijlbeurs een must to do (gaat door na de schooluren en ICC is vlot bereikbaar met de bus).

 

U kunt uw collega’s ontmoeten in ons netwerkcafé waar Mevr. Cathy Van de Moortele, de gastvrouw van de Leefstijlbeurs, u graag verwelkomt.

Wie voor beide dagen komt, kan ook ’s avonds genieten in de mooie, bloeiende stad Gent en van de heerlijke gastronomie, er is voor ieder budget iets lekkers te krijgen.  De Graslei & Korenlei zijn ’s avonds prachtig verlicht, een must voor levensgenieters! Een terrasje doen?

 

Op de website www.diabetessymposium.be vindt u het volledige programma en alle praktische gegevens over het Diabetessymposium.  Alle recente informatie wordt daarop aangepast. U kunt de link ook doorsturen naar uw collega’s die je graag daar terug wil ontmoeten.  Digitaal inschrijven gebeurt via de website.  Om praktische redenen wordt gevraagd om u vroegtijdig in te schrijven.