Gebruikerslogin

Updates

«
feb 2018
»
Feb 2018
Geopost op 13 feb. door

Op 5 mei 2018 organiseert het Roche Diabetes Care Team in de regio Gent een symposium over de 'evoluties binnen diabetes type 2'. Hetzelfde symposium zal ook plaatsvinden op 28 april in de regio van Lier.

 

Roche zal daar de allernieuwste oplossingen voorstellen. Nadien wordt er door Dr. Nobels dieper ingegaan op de nieuwigheden binnen de behandeling van diabetes type twee.

Schrijf deze datum alvast in uw agenda, het programma volgt later.

meer...
Geopost op 13 feb. door

Beste diëtist,

Je zult het waarschijnlijk al hebben horen waaien. De gezondste week, de Week van de Diëtist komt ook in 2018 terug.

meer...
Geopost op 13 feb. door

Je wil je graag toeleggen op de aanpak van eet- en gewichtsproblemen, maar mist hiervoor handvatten om aan de slag te gaan? Eetexpert organiseert in juni een tweedaagse basistraining rond eet- en gewichtsproblemen. Je kan je inschrijven voor één van beide dagen, of meteen profiteren van de volledige training (gelieve je wel voor elk van beide dagen afzonderlijk in te schrijven via de bijhorende inschrijvingslink). Eetexpert biedt hierbij ook toegang aan tot ondersteunende e-learnings. 

meer...
Geopost op 9 feb. door

Solidariteit voor het Gezin nodigt op donderdagavond 29 maart Dr. Prof. Thomas Hale uit voor een lezing omtrent het effect van medicatie op moedermelk. Deze gaat door op de campus van de Vrije Universiteit Brussel.

 

Zoals u wellicht weet, voert Dr. Hale al jarenlang onderzoek naar medicatie en borstvoeding aan de Texas Tech University School of Medicine. Hij is onder meer auteur van de bestseller Medications and Mothers’ Milk.

Het boek is dé referentie in de sector over het effect van medicatie op moedermelk.

 

meer...