Gebruikerslogin

Updates

«
jan 2019
»
Jan 2019
Geopost op 31 jan. door

“De titel ‘Samenwerken in de zorg’ is een mantra om iedere dag opnieuw kwalitatieve zorg te verlenen aan elke zorgvrager. Geen enkele gezondheidszorgbeoefenaar of welzijnswerker is immers in staat om zuiver en alleen vanuit zijn eigen expertisedomein geïntegreerde zorg te bieden voor de zorgvragers en hun mantelzorgers. En is het niet juist dit – geïntegreerde zorg – waar we de mond van vol hebben? Laat ons het dan ook gewoon doen.” aldus Jo Vandeurzen, Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin.

 

meer...
Geopost op 30 jan. door

Beste diëtist,

Je zult het waarschijnlijk al hebben horen waaien. De gezondste week, de Week van de Diëtist komt ook in 2019 terug. Deze zal doorgaan van 18 tot 24 maart.

Dit jaar koos de VBVD voor het thema 50% EXTRA.

 

meer...
Geopost op 18 jan. door

Het project ‘Bewegen op Verwijzing’ wordt uitgerold in de kleinstedelijke zorgregio Izegem (Ingelmunster-Izegem-Lendelede).

Dit regionaal BOV-netwerk is nog op zoek naar een beweegcoach die op zelfstandige basis aan de slag kan.

 

De vacature met meer uitleg over BOV, kan u via volgende link terugvinden: http://www.izegem.be/_uploads/www.izegem.be/Communicatiedienst/downloads/Vacature_BOV.pdf

meer...
Geopost op 17 jan. door

De komende weken organiseert Domus Medica op verschillende plaatsen in Vlaanderen gratis vormingen over Medische-Farmaceutisch Overleg (MFO) diabetes, CNI, DOAC en TNF-remmers.

Na de opleiding kan de huisarts en/of apotheker dit MFO in de LOK of kring brengen en kan de LOK of kring een subsidie aanvragen tot 2500 euro.

De huisartsen/apothekers krijgen alle materiaal ter beschikking en Domus Medica helpt de LOK of kring met de subsidie-aanvraag.

 

meer...