Gebruikerslogin

Updates

Diabetessymposium NVKVV 12/11 - 13/11 te Gent

Gepost op 11 Oktober door sara.defreyne

Uitnodiging 21ste Diabetessymposium & Leefstijlbeurs: “Zorg met een warm hart”

Diabeteszorg in verandering door scherpe focus en vernieuwing

 

Graag nodigt de NVKVV u uit op 12 en 13 november 2018 voor hun 21ste ‘Diabetessymposium & Leefstijlbeurs’, een organisatie van het NVKVV in samenwerking met tal van andere partners. Op dinsdag 13 reiken ze twee awards en de Pluim 2018 uit.

 

Zij bieden een toekomstgericht programma met deskundige sprekers uit de verschillende diabetescentra in Vlaanderen. U kunt er collega’s ontmoeten en netwerken. Wie voor beide dagen komt, kan ook ’s avonds genieten in de mooie, bloeiende stad Gent en van de heerlijke gastronomie, er is voor ieder budget iets lekkers te krijgen.  De Graslei is ’s avonds prachtig verlicht, een terrasje doen?

 

Op de website www.diabetessymposium.be vindt u het volledige programma en alle praktische gegevens over het Diabetessymposium.  Alle recente informatie wordt daarop aangepast. U kunt de link ook doorsturen naar uw collega’s die je graag daar terug wil ontmoeten.  Digitaal inschrijven gebeurt via de website. Om praktische redenen vragen zij u om vroegtijdig in te schrijven, dan kunnen zij u beter en vlotter ontvangen.

Maak je het evenement ook verder bekend bij uw collega’s en via uw netwerk?  Nodig iemand uit om terug te zien en bij te praten, ervaring uit te wisselen en/of samen op stap te gaan in de studentenstad Gent, een aanrader voor levensgenieters.

 

We mogen tijdens de middagpauzes ook opnieuw genieten van de prachtige muzikale omlijsting van de harpiste Marianne Bouvette.   Zij wist vorig jaar heel wat mensen te raken en komt graag bij ons terug. 

 

De Diabetesbeurs wordt leefstijlbeurs en is op beide dagen doorlopend open vanaf 10 tot 17 uur voor de deelnemers aan het symposium.  Nieuw : als druk bezette zorgverlener bestaat de mogelijkheid om een halve dag bij te wonen.

 

Ook nieuw, we ontvangen opnieuw graag bezoekers, personen met DM in de namiddag vanaf 14u tot 17 u, zij kunnen de beurs bezoeken maar ook de infosessies naar keuze bijwonen. Zie flyer en website.  U kunt het ICC goed bereiken met het openbaar vervoer. Meer informatie en parkeermogelijkheden leest u in het programmaboekje of op de website. Er is geen parking voor deelnemers in het ICC.   Vertel je dit verder?  Dank voor uw medewerking!

 

In de periode van het symposium doen we ook een oproep om “uw Mango Moment” door te sturen, “een kleine moeite die een hemelsbreed verschil kan maken” voor de persoon met een chronische aandoening maar ook voor jou als zorgverlener. Doen!

 

We herinneren u ook aan onze oproep om mee te dingen naar De PLUIM 2018 voor het beste diabeteseducatoren initiatief. U kunt nog tot 30 september uw project insturen. Informatie hierover kunt u vinden op www.diabetessymposium.be. Een vakjury beoordeelt de inzendingen. We kijken uit naar uw project.

 

Indien u praktische vragen heeft, kunt u terecht bij Marijke Rothier, secretariaat diabetessymposium NVKVV, via administratie @nvkvv.be of 02 737 97 83.

Voor inhoudelijke vragen contacteert u Marleen De Pover, coördinator diabetessymposium, via marleen.depover@ proximus.be of 0497 60 41 18 binnen de kantooruren op dinsdag en donderdag.