Gebruikerslogin

Updates

Steunfonds Patrik Roelandt Anti-Agressie Groep (PRaag)

Gepost op 10 April door sara.defreyne

De ‘Patrik Roelandt Anti-Agressie Groep’ (PRaag) heeft in samenwerking met Domus Medica dit voorjaar een steunfonds opgericht. Met dit steunfonds wil PRaag het thema ‘veiligheid van zorgverleners’ blijvend onder de aandacht houden.

 

Op aandringen van PRaag werden al een aantal concrete veiligheidsinitiatieven genomen. Om de veiligheid van zorgverleners verder te verhogen zijn echter nog meer maatregelen nodig.

 

Daarom wil het steunfonds jaarlijks een prijs uitreiken voor:

Levende bib Pittem 26/04

Gepost op 30 Maart door sara.defreyne

Op donderdag 26 april 2018  organiseert de bibliotheek van Pittem samen met Kliniek St-Jozef en de VVGG een levende bibliotheek!

Dit is een ontmoetingsevenement dat u in gesprek brengt met levende boeken: medewerkers en ex-patiënten van Kliniek Sint-Jozef.

 

de affiche kan u HIER terugvinden.

Voor meer info en reserveren: www.sintjozefpittem.be/openboek.

Enquête 'Samenwerken in de zorg'

Gepost op 16 Maart door sara.defreyne

De Federatie Vrije Beroepen kreeg, in kader van de reorganisatie van de eerste lijn, de opdracht om modellen voor geïntegreerde praktijkvoering bij zelfstandig zorgverstrekkers uit te werken. In een eerste fase werd een inventaris van bestaande initiatieven (met speciale aandacht voor vormen waarbij een integratie bestaat tussen gezondheid en welzijn) opgemaakt.

Infosessies BOV I - L - I

Gepost op 1 Maart door sara.defreyne

In de regio Izegem-Lendelede-Ingelmunster loopt sinds 2017 het project ‘Bewegen op verwijzing’.

 

Sinds 1 oktober 2017 zijn er twee coaches aan de slag, Joke Verbeke en Tom Declerck, om mensen in de regio te helpen bij beweging.

Samen maken ze een beweegplan op, bespreken ze de drempels, gaan ze op zoek naar een aanbod op maat, …

Mensen die deelnemen aan dit project worden doorverwezen door hun huisarts. Na drie maanden kunnen we vaststellen dat het project goed op de rails zit.

Maar een extra bekendmaking kan nooit kwaad!

 

Pagina's