Gebruikerslogin

Updates

Stappenplan: samenwerken in de Zorg

Gepost op 31 Januari door sara.defreyne

“De titel ‘Samenwerken in de zorg’ is een mantra om iedere dag opnieuw kwalitatieve zorg te verlenen aan elke zorgvrager. Geen enkele gezondheidszorgbeoefenaar of welzijnswerker is immers in staat om zuiver en alleen vanuit zijn eigen expertisedomein geïntegreerde zorg te bieden voor de zorgvragers en hun mantelzorgers. En is het niet juist dit – geïntegreerde zorg – waar we de mond van vol hebben? Laat ons het dan ook gewoon doen.” aldus Jo Vandeurzen, Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin.

 

Week van de diëtist 2019 - 50 % extra

Gepost op 30 Januari door sara.defreyne

Beste diëtist,

Je zult het waarschijnlijk al hebben horen waaien. De gezondste week, de Week van de Diëtist komt ook in 2019 terug. Deze zal doorgaan van 18 tot 24 maart.

Dit jaar koos de VBVD voor het thema 50% EXTRA.

 

Train The Trainer MFO CNI voor arts / apotheker op 27/03 te Roeselare

Gepost op 17 Januari door sara.defreyne

De komende weken organiseert Domus Medica op verschillende plaatsen in Vlaanderen gratis vormingen over Medische-Farmaceutisch Overleg (MFO) diabetes, CNI, DOAC en TNF-remmers.

Na de opleiding kan de huisarts en/of apotheker dit MFO in de LOK of kring brengen en kan de LOK of kring een subsidie aanvragen tot 2500 euro.

De huisartsen/apothekers krijgen alle materiaal ter beschikking en Domus Medica helpt de LOK of kring met de subsidie-aanvraag.

 

Weekends voorjaar 2019 van Vzw Saying Goodbye

Gepost op 22 November door sara.defreyne

Vzw Saying Goodbye wil zich als vereniging inzetten voor kinderen, jongeren en volwassenen die recentelijk of langer geleden geconfronteerd werden met het verlies van een dierbare.

Jaarlijks organiseren zij hiervoor allerhande activiteiten waarbij lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten in een open, vriendelijke en ongedwongen sfeer.

 

De inschrijvingen voor de rouwweekends van het voorjaar 2019, zijn volop van start.

Pagina's