Gebruikerslogin

Updates

Postgraduaat oncologische diëtetiek HoGent

Gepost op 7 September door sara.defreyne

Wenst u als diëtist ook inzetbaar te zijn in het zorgprogramma voor oncologie? Of zou u graag uw kennis verruimen zodat u oncologische patiënten beter kan begeleiden? Dan is dit postgraduaat op maat voor u!

 

Het postgraduaat oncologische diëtetiek richt zich in het bijzonder tot diëtisten die zich willen bekwamen in de begeleiding van mensen met kanker zowel in de eerste als in de tweede lijn. Deze opleiding wil gespecialiseerde kennis en inzicht bijbrengen over de verschillende zorgaspecten van personen met een oncologische aandoening.

 

U zal expertise ontwikkelen die rechtstreeks toepasbaar is in de praktijk. Het uitgangspunt binnen de oncologische voedingszorg is dat het handelen van de oncodiëtist gebaseerd is op Evidence-Based Practice (EBP). Tijdens de colleges wordt u op een interactieve manier begeleid door experten uit het werkveld.

 

type event: postgraduaat

doelpubliek: diëtist

organisator: Hogeschool Gent

datum: academiejaar 2017-2018, 1 lesdag per week op donderdag, eerste lesdag donderdag 28 september, 14 lesdagen, 27 studiepunten

 

Meer informatie vindt u via de website: https://www.hogent.be/toekomstige-student/opleidingen/postgraduaten/oncologische-dietetiek/