Gebruikerslogin

Algemene documenten

Er zijn heel wat documenten beschikbaar voor de verschillende zorgverleners die werken met patiënten met een zorgtraject diabetes.

De meeste van deze documenten zitten vervat in de rubrieken "doc. voor..." .

De werkmiddelen die niet aan één zorgverlener toe te wijzen zijn, of die door alle zorgverleners aan de patiënten meegegeven kunnen worden, zijn op de huidige pagina terug te vinden.

 • Een opvolgdocument
  Dit opvolgdocument kan jaarlijks ingevuld worden door de huisarts en kan meegenomen worden naar de verschillende zorgverleners in de hiervoor bestemde zorgdossiers.
  Huisartsen en eerstelijnsdiabeteseducatoren kunnen deze dossiers bij het LMN verkrijgen.
 • Een overzicht van afspraken en zorgverleners
  De binnenkant van de zorgdossiers is bedrukt met een overzicht van de zorgverleners rond de patiënt, met telefoonnummer en reeds gemaakte afspraken. Dit overzicht kan hier afzonderlijk afgedrukt worden.
 • Een zelfcontroleschema voor de patiënt
  Met dit schema is het mogelijk om wekelijks een dagcurve te meten, afgewisseld met enkele losse nuchtere metingen.
  Dit bestand is zowel ter beschikking in PDFformaat als in Excel werkblad. In dit laatste kan de datum van de eerste meting veranderd worden. Zo worden de volgende data automatisch aangepast.
 • Een overzicht van nomenclatuurnummers en honoraria voor paramedische prestaties
 • Een flyer voor de patiênt die de zorgtrajecten samenvat in begrijpbare taal 
 • Het artikel verschenen in Huisarts.Nu editie maart - april 2016, over de samenwerking binnen het zorgtraject diabetes type twee in de regio CWV